Информации за испорака

ЗА СИТЕ НАРАЧКИ СО ВРЕДНОСТ НАД 200 ден. ИСПОРАКА Е БЕСПЛАТНА САМО ЗА ГРАД СКОПЈЕ, А ЗА НАРАЧКИ ПОД 200 ден. СЕ ПЛАЌА НАДОМЕСТОК ВО ВИСИНА ОД 150 ден.

ЗА СИТЕ НАРАЧКИ КОИ ПРИСТИГНУВАТ ДО 16,00ч АЛИШТАТА СЕ ЗЕМААТ ИСТИОТ ДЕН ВО ПЕРИОД ОД 17,00ч - 19,00ч.

НАРАЧКИТЕ КОИ ПРИСТИГНУВАТ ПОСЛЕ 16,00ч ОСТАНУВААТ ЗА ПОДИГНУВАЊЕ НАРЕДНИОТ РАБОТЕН ДЕН.

ДОСТАВАТА НА ИСЧИСТЕНИ АЛИШТА СЕ ВРШИ НАРЕДНИОТ РАБОТЕН ДЕН ОД 17,00 ДО 19,00ч.

ВО СЛУЧАЈ ТЕРМИНОТ ДА ИСПАДНЕ ЗА ДРЖАВЕН ПРАЗНИК ИЛИ НЕРАБОТЕН ДЕН, ИСПОРАКАТА ЌЕ СЕ ОДЛОЖИ ЗА НAРЕДНИОТ РАБОТЕН ДЕН.

Ecoclean © 2019. UKION SHOPS